19 maart 2018

En ineens was daar het Living Statue…………

Waar een aantal partijen kozen voor breedsprakige reclameslogans of heel lekkere taartjes (dat dan weer wel), koos PvdA-GroenLinks afgelopen vrijdag 16 maart bij de markt, voor wat je van haar mag verwachten, creatief en low budget: een living statue….
Jazeker, cultuur, muziek maken en de sport zijn bij ons als vanouds in goede handen.

Uiteraard met de ondersteuning van de mensen op de kieslijst en natuurlijk onze lijsttrekker Bert Visser, neen niet die van de televisie. Wij hebben onze eigen Bert Visser, gedreven, enthousiast, flamboyant, betrokken, jong, jaa…dat kan allemaal, dat is onze Bert met bovendien een goed verhaal.
Nou was het wel heel koud en regenachtig afgelopen vrijdag, dus mensen spoedden diep weggedoken in hun winterjassen richting markt en snel weer terug naar huis bij de warme kachel en gelijk hadden ze…..
Het standbeeld, standbeeld? Nou ja, hij bewoog wel erg veel voor een standbeeld, kreeg wel heel veel leuke reacties. ”Heit niet kold, jong?” Neu vrogger postbode eu wes, hartverwarmend.

KIKA kinderenkankervrij
Namens PvdA-GroenLinks hadden we ook een bakje neergezet zoals een echt Living Statue ook wel doet. In het bakje zat € 21,65 en dat bedrag doneren we aan KIKA, u weet wel het fonds dat kinderkanker bestrijdt.

Tot slot een weetje
Uw belangen zijn ook in heel goede handen bij het CDA, VVD/Liberaal 2000, en natuurlijk de PvdA-GroenLinks, dat weet ik heel zeker, ook zij wortelen al decennia in ons mooie Voorst met al zijn kenmerkende kernen.
Harry Dollenkamp