1 november 2016

Pröttelpot door mannen bereid

SSSSmullen maarrrrrrr……….

?pröttelpot door mannen bereid

Dat belooft wat:

Zaterdag vijf november kunnen er om half  zes weer gasten aanschuiven aan de gedekte tafels in de Posterenk. En warempel zijn nu eens de mannen van de mannenpraatgroep de keuken in gedoken om allerlei lekkers uit de wereldkeuken te bereiden. Deze keer gaan de mannen zich eens flink uitsloven, want zij willen van zich laten horen! Deze groep  komt op maandagavond in de bieb bij elkaar om culturele en maatschappelijke nieuwtjes uit te wisselen, maar ook gewoon voor de gezelligheid en elkaar beter te leren kennen en te begrijpen.

De harde kern is nog klein, maar dat zegt niets over de interesse, of de inzet want die is er volop. Natuurlijk hopen de heren op een grotere opkomst in de toekomst. Maar dan moeten mensen weten dat de groep bestaat!  Daarom willen zij een heerlijke maaltijd voorschotelen, die in gezamenlijkheid tot stand is gekomen. Aan tafel kan er naar hartenlust gecommuniceerd worden. Het eten uit vreemde landen nodigt vaak uit om meer van dat land te weten te komen.

En daar is geen grote reis voor nodig, enkel een telefoontje of mailtje om een stoel te reserveren: (0571) 26 17 15 (met een antwoordapparaat, inspreken is mogelijk) of via de mail: marthekereuzel@gmail.com Als er vegetariërs komen eten is het prettig om dat aan te geven bij de aanmelding.

Wie weet zijn er ook heren, die dit lezen en hun netwerk en hun kennis over de wereld willen verbreden. Dat kán namelijk heel eenvoudig; schuif gewoon aan in de bieb op de maandagavonden vanaf half acht. Iedereen is van harte welkom om in vrijheid éénmalig, wekelijks, of zo nu en dan eens van de partij te zijn. Het is een unieke kans om met vele culturen in aanraking te komen.