26 februari 2017

PvdA Voorst reikt acht Rode Taarten uit

Uitreiking acht Rode Taarten
Zoals ieder jaar was het weer een feestelijk gebeuren. De uitreiking van de Rode Taart aan personen of groepen, die zich inzetten voor de Voorster samenleving. Twee bestuursleden en een fotograaf trokken op zaterdag 25 februari door de gemeente om maar liefst acht prachtige taarten en oorkonden uit te reiken. Het thema van 2016 was ‘stille vrijwilligers’. Mensen of groepen die vaak onzicht­baar, allerlei werk doen voor hun school, club, vereniging of andere organisatie. Of gewoon voor mensen in de straat die wat hulp nodig hebben. Onmisbare krachten die een samenleving draaiende houden.

Winnaars Rode Taart 2016
In volgorde van uitreiking:
– Oudervereniging van de Brede School Antonius de Vecht, die allerlei werk doet waar de leerkrachten niet aan toe komen
– Henk Uenk, al vele jaren allround vrijwilliger bij sportclub Teuge
– De groep vrijwilligers van Samen uit Eten in Teuge, die iedere maand een gezellige maaltijd organiseert samen met scholieren van basisschool
De Zaaier
– Johan Buitenhuis, al heel lang vrijwilliger bij school De Zaaier, jongerenorganisatie Peco en sportclub Teuge
– Gerard Jansen, buitenmedewerker van zwembad De Schaeck in Twello
– Henny en Johan van Brummelen in Twello, echte stille vrijwilligers
– Bernard in ’t Veld, een zeer gewaardeerde stille kracht bij SV Twello
– De groep vrijwilligers, zo’n 30 mensen, die het Dorpshuis in Voorst draaiende houdt.

Bedankt!
De PvdA Voorst dankt al deze harde werkers voor hun inzet en enthousiasme. Zij staan model voor al die vrijwilligers, die zich sterk maken voor een vitale en verbonden samen­leving. Hartelijk gefeliciteerd!
Hieronder staan foto’s van alle uitreikingen.

Oudervereniging Brede school Antonius De Vecht

Henk Uenk, sportclub Teuge

 

Coordinator Samen Uit Eten Teuge

Johan Buitenhuis, Teuge

 

Gerard Jansen, De Schaeck Twello

Henny en Johan van Brummelen, Twello

 

Bernard in ’t Veld, Twello

Vrijwilligers Dorpshuis Voorst

Klik hier voor meer foto’s: