(T)weet van de week

26 januari 2018

(T)weet van de week (4 – 2018): ‘Voorwaarts houdt sigaret weg bij jeugd’

Het Twellose sportpark De Laene moet rookvrij worden op zaterdag. Omnisportvereniging Voorwaarts roept haar leden en andere bezoekers van het sportpark op om vanaf komend weekend (27 jan. 2018) de sigaret links te laten liggen op zaterdag. De Twellose sportvereniging wil de jeugd daarmee duidelijk maken dat roken en sporten niet samengaan. In eerste instantie mikt Voorwaarts alleen op de zaterdag als rookvrije accommodatie omdat de jeugd en pupillen met name op die dag voetballen op het sportpark aan de Kerklaan. Leden wordt ook gevraagd om bezoekende teams te wijzen op de nieuw ingeslagen weg. (Gelezen in dagblad De Stentor van 23 januari 2018).

Proficiat Voorwaarts! Een voorbeeld dat navolging verdient!

Het was deze week een moeilijke keuze: in De Stentor stond ook de prachtige kop ‘Minister Schouten ruikt sjoemelmest’. Die sloeg op de recent ontdekte fraude van een aantal melkveehouders met hun dierenboekhouding, om zo meer mest te kunnen uitrijden.

De (T)weet van de week kunt u iedere week vinden in Voorster Nieuws, bovenaan in de rubriek Puntjes.
Wie levert de (T)weet voor week 5– 2018? Iedereen mag meedoen! Inzendingen uiterlijk vrijdag 2 februari 2018 naar voorst@pvda.nl.