6 januari, van 17:30 tot 19:00, Parohiehuis Bussloo | Parohiehuis Bussloo

Pröttelpot

2019 wordt met een Kaukasische pröttelpot ingeluid door onze TOPKOK Toyfa .Samen met haar dochter Seva en de hulp van de keukenploeg gaat zij een nieuwjaar ’s buffet bereiden, die de gasten verrast zal doen staan.
De vrouwen van de praatgroep hebben een hele bijzondere nieuwjaar ’s groet gemaakt, die in het Parochiehuis tentoongesteld wordt. Adrien van oorsprong uit Wenen, is de bedenkster ervan. Er zit waarachtig veel talent op allerlei gebied in de praatgroep. Ook de kunstkring heeft een helpende hand gereikt.
Toyfa is een ervaren kok en heeft al heel veel mensen getrakteerd op de grote verscheidenheid aan smaken uit de Kaukasus. Haar specialiteit zit ‘m in de opmaak van de buffetten. Meesterwerkjes!
Bovendien wordt haar hele diner zonder machines, geheel met de hand gesneden, geklopt, geroerd …enz enz. Dat is een hele klus, maar de smaken die daardoor vrijkomen zijn verrukkelijk.
De pröttelpot gaat het nieuwe jaar in met een maaltijd uit Azerbeidzjan op zaterdag 5 januari in het parochiehuis te Bussloo. Om 17.00 uur kunnen de gasten binnenkomen en stipt om 17.30 uur opent Toyfa het buffet.
Opgeven kan via (0571) 26 17 15 of via de mail: marthekereuzel@gmail.com
Op de website staat of er nog plaatsen vrij zijn. Opgeven voor een andere pröttelpot in 2019 kan alvast. Dan is een stoel verzekerd!