22 november 2013

Voetbalvereniging Voorst wint Rode Taart 2013

Het was voor het bestuur van de PvdA Voorst heel moeilijk kiezen met drie kanjers van kandidaten.
Voetbalvereniging Voorst heeft dit jaar de prijs – voor organisaties die zich bijzonder verdienstelijk maken voor de Voorster samenleving – gewonnen, met de volgende motivatie:
‘Een levende vereniging in de Voorster dorpsgemeenschap. Sportiviteit binnen en buiten de lijnen en respect voor anderen staan hoog in het vaandel. Heel bijzonder is de samenwerkingsovereenkomst met het orthopeda­gogisch behandelcentrum voor jongeren ‘De Beele’. Het gaat om jongeren met een licht verstande­lijke handicap en gedragsproblemen. Daarnaast werkt men samen met De Bolster, school voor speciaal onderwijs.
De wijze waarop de vv. Voorst haar doelstellingen vorm geeft is een uitstekend voorbeeld voor alle sporters in onze gemeente. Naar het oordeel van het bestuur van de PvdA Voorst een terechte winnaar van de Rode Taart 2013!’

De bekende Twellose atlete Ilse Pol heeft vanmiddag de Rode Taart 2013 uitgereikt zie de foto.
De andere genomineerden – sportclub Teuge en de Voorster Hockey Club Twello – kregen beide een eervolle vermelding en een iets kleinere taart.
Ook in 2014 wordt een Rode Taart toegekend. Het thema daarvoor wordt t.z.t. bekend gemaakt. Suggesties zijn welkom! Mail ze naar voorst@pvda.nl

 

Rode Taart 2013 - Inge Pol en John Ebbelaar

Rode Taart 2013 - voorzitters sc Teuge en vv Voorst

Rode Taart 2013 -Uitreiking taart aan sportclub Teuge

Rode Taart 2013 - uitreiking taart van VHC Twello

Rode Taart 2014 - Inge Pol en Wim van Ee

Inge Pol

Ilse Pol